Crème Hvornum
Serverar:
4-6 portioner
Kall sås till stekt, halstrad eller grillad fisk.
Ingredienser
2 äggulor
2 dl crème fraiche
8 msk finhackad paprikasallad eller syltad paprika
8 msk finhackad gräslök
5 msk finhackad kapris
1 citron, rivet skal och saft
1 msk curry
1/2 tsk salt
1 1/2 msk Dijon-senap
Instruktioner
Vispa äggulorna till hårt skum. Vispa crème fraiche hårt. Vänd försiktigt samman.
Blanda paprika, gräslök, kapris, citron, curry och senap i en skål och vänd sedan försiktigt ner blandningen i ägg- och crème fraiche-blandningen.
Kyl i minst 1 timme före servering.
Servera till stekt, grillad eller halstrad fisk med kokt pressad potatis. Kan också serveras som tillbehör till grillat kött.
Liknande recept
Crème fraiche paprika/chili bacon och spaghetti
4.7
4
2
Kycklinggratäng med vitlök och creme fraiche
4.7
6
247
Fryst creme fraiche-tårta
4.8
8
5
Linsbiffar med créme fraichesås
4
Fisk med täcke av creme fraiche och senap
4.7
1 h
4
5
Créme fraichedressing
5
10 min
4
1
Lax under crème fraichetäcke
4.6
45 min
10
12
Råstuvad potatis med crème fraiche
4
4
1
Kokta rödbetor med Crème fraiche.
5
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!