Crème Hvornum

Serverar: 4-6 portioner

Kall sås till stekt, halstrad eller grillad fisk.

Ingredienser

  • 2 äggulor
  • 2 dl crème fraiche
  • 8 msk finhackad paprikasallad eller syltad paprika
  • 8 msk finhackad gräslök
  • 5 msk finhackad kapris
  • 1 citron, rivet skal och saft
  • 1 msk curry
  • 1/2 tsk salt
  • 1 1/2 msk Dijon-senap
  • Instruktioner

    1. Vispa äggulorna till hårt skum. Vispa crème fraiche hårt. Vänd försiktigt samman.
    2. Blanda paprika, gräslök, kapris, citron, curry och senap i en skål och vänd sedan försiktigt ner blandningen i ägg- och crème fraiche-blandningen.
    3. Kyl i minst 1 timme före servering.
    4. Servera till stekt, grillad eller halstrad fisk med kokt pressad potatis. Kan också serveras som tillbehör till grillat kött.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben