Dadlar med cheddarost
Smält cheddar förnyar smaken av klassiska dadlar. Perfekt till glögg eller som drinktilltugg.
Ingredienser
16 färska dadlar
200 g Kvibille cheddarost
Instruktioner
Sätt ugnen på 225°.
Skär en skåra i varje dadel och plocka ur kärnan.
Skär osten i 16 stavar. Fyll varje dadel med en oststav.
Lägg dadlarna i en ugnssäker form. Gratinera i mitten av ugnen ca 7 min tills osten har smält.
Servera genast.
Liknande recept
Fyllda dadlar
1 h
25
Baconlindade dadlar med ädelostfyllning på ruccolabädd
5
4
3
Dadlar med parmesanost
6
Baconlindade dadlar
5
20 min
1
Baconlindade dadlar fyllda med ädelost
4.5
4
1
Marängtårta med dadel
Saffransmuffin med dadlar
40 min
4
Chèvrebakelse med baconinlindad dadel
8
Glutenfritt bröd med cashewnötter och dadlar
45 min
12
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!