Daim- & marshmallowspinnar

Serverar: 10-12 portioner

Så yum yum!!

Ingredienser

  • 5 dl kelda vaniljsås
  • 250 g daim
  • 150 g marshmallows
  • Instruktioner

    1. Vispa vaniljsåsen hårt enligt anvisningarna på förpackningen. Finhacka daimen och klipp eller hacka marshmallows i mindre bitar. Rör ner godiset i den vispade såsen.
    2. Klä en form med plast, 2-3 cm hög och cirka 25x15 cm. Häll i smeten och stick ner pinnar så du får glassbitar som är cirka 4x4 cm. Frys in i minst 4 timmar.
    3. Skär ut kvadrater runt pinnarna och doppa dem gärna i lite daimkross.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    shota 18 november 2007

    MMMMMM.... Detta var verkligen gott...........

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben