Dajmglass

Serverar: 4 portioner

Enkelt och gott.

Ingredienser

  • 3 äggulor
  • 3 msk strösocker
  • 3 dl vispgrädde
  • 3 tsk vaniljsocker
  • 1 dubbeldajm
  • Instruktioner

    Vispa äggulor och socker poröst. Vispa grädde och vaniljsocker. Krossa dajmen. Rör ihop allt och häll upp i en burk och frys in.

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    Cassiopeya 5 december 2011

    Hade äggulor över och gjorde därför denna glass. Dottern önskade sig dajmglass, men i affären valde hon Marabou mjölchoklad med dajm istället för vanlig dajm. Blev supergott! Högsta betyg från oss :D Pst lägger upp en bild, tycker recepten är trevligare så, självklart får du ta bort den.

    bakakaka 5 december 2011

    Kul att ni gillade glassen. Det är helt OK att lägga upp en bild, själv är jag ju så dålig på det ;-)

    Shanie 11 november 2012

    ser verkligen gott ut! blir att jag ska prova detta inom snar framtid! :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben