Dajmrulltårta

Serverar: 8-10 portioner

Tid: 1 timme

Mmm...

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 1 ½ dl socker
  • 1 ¼ dl mjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 dubbeldajm
  • ½ dl o'boy
  • Instruktioner

    1. Vispa ägg och socker till fast och pösigt skum. Blanda och rör ner mjöl och bakpulver i smeten.
    2. Hälll upp i en långpanna och grädda i 225 -250º i ca 5 minuter. Stjälp upp kakan och låt den kallna en stund.
    3. Vispa grädden rätt så fast. Blanda ner den hackade dajmen samt ½ dl o'boy. Bred ut det på kakan och rulla sedan ihop den försiktigt. Lycka till!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Bappi 14 oktober 2011

    Suveränt god och full pott/ kram

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben