Diablo

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Hittade det på svt.

Ingredienser

  • 300 g nötfärs
  • 3-4 vårlökar
  • 1 morot
  • 2 färska chilifrukter
  • 100 g vitkål
  • 1 knippa(or) färsk koriander
  • 3 pressade vitlöksklyftor
  • 1 msk sambal oelek
  • 1 tsk salt
  • Risdegplattor
  • Instruktioner

    1. Kör färsen i mixern bryn därefter i en stekpanna. Kör grönsakerna i mixern, lägg i grönsakshacket, sambal oelek och salt i stekpannan tillsammans med den brynta färsen. Låt koka under lock i tio minuter. Låt därefter färsen svalna.
    2. Köp färdiga risdegplattor till vårrullar "Springroll paestry". Pensla en degplatta med uppvispat ägg, lägg en klick färs i mitten och vik ihop som ett kuvert.
    3. Lägg på en bricka (med smörpapper) med öppningen neråt. När alla Diablos är färdigvikta, plasta väl och in i frysen till nästa dag. (För att dom inte ska vika upp sig)
    4. I frysen kan dom ligga tills det är dags att fritera dom och servera som förrätt eller tilltugg till drinken.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben