Dittis Favoritsill

Serverar: 6 portioner

Tid: 40 minuter

Alltid till midsommar, jul och påsk.

Ingredienser

  • 1 burk färdig inlagd sill i bitar
  • 2 dl majonnäs
  • 2 dl tjock grädde
  • ½ dl av den inlagda sillens lag
  • ½ dl mildrökt kaviar
  • ½ tsk citronpeppar
  • 1-2 tsk worcestersås
  • 1-2 tsk socker
  • 2 knippor dill
  • 1 purjolök
  • 1 hackad rödlök
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Blanda majonnäs, grädde, kaviar, sillspadet, worcestersås, citronpeppar och socker. Smaka av. Strö hackad dill, skuren purjolök och hackad rödlök i en form.
    2. Lägg på hälften av sillbitarna och dofta över svartpeppar.
    3. Gör ett lager till och avsluta med att hälla över grädd/majonnäsblandningen över sillen. Garnera med löken och dillen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben