Djävulsägg

Serverar: 8 portioner

Ytterligare ett roligt sätt att servera sina påskägg på.

Ingredienser

  • ca 8 ägg
  • 2 dl majonnäs
  • ca 2 tsk fransk senap
  • 1 röd chili
  • Tabasco
  • Flingsalt
  • Paprikapulver
  • Instruktioner

    1. Hårdkoka äggen, låt dem sedan kallna och skala dem.
    2. Dela äggen på längden och gröp försiktigt ur gulan. Blanda den i en skål tillsammans med majonnäsen, senap, tabasco, flingsalt och paprikapulver.
    3. Lägg i blandningen i ägghalvorna igen, skär sedan små bitar av chilin och sätt som små djävulshorn i gulan. Pudra över paprikapulver och servera.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    maggan2008 11 mars 2009

    Hej, Kunde inte låta bli att ladda upp en bild till dessa goda deviled eggs nu såhär i påsktider snart. Hoppas det inte gjorde något. Hälsningar Maggan

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben