Dubbelmacka med tonfiskröra

Serverar: 2 portioner

Dubbelmacka med tonfiskröra

Ingredienser

  • 2 rejäla bröd
  • Lättmargarin
  • 1 burk ( 185 g) tonfisk i vatten
  • ½ liten gul lök
  • 1 bit röd paprika
  • Några basilikastjälkar
  • 1 msk kapris
  • Blandad sallad
  • Ca: 40 g mager fetaost
  • Pepparmix
  • Instruktioner

    1. Bred brödet med margarin. Välj glutenfritt bröd vid celiaki.
    2. Låt tonfisken rinna av väl. Skala och skiva löken tunt. Strimla paprikan och grovhacka basilikan. Blanda tonfisk, lök, paprika, basilika och kapris. Lägg en ordentlig salladsbädd på brödet. Lägg tonfisksalladen ovanpå och toppa med några skivor fetaost. Pudra över lite pepparmix.
    3. Ät mackan tillsammans med tomat och en färsk frukt efter.

    Liknande recept

    5
    10 min
    6
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben