Dumlekakor

Supergoda!

Ingredienser

  • Aluminiumformar
  • 300 g bregott
  • 1 ½ dl socker
  • 2 3/4 dl mjöl
  • 2 ½ dl majsena
  • 1 tsk bakpulver
  • 20 Dumlekolor
  • 20 Noblesse
  • Instruktioner

    1. Rör bregott och socker poröst. Blanda mjöl, majsena och bakpulver i en skål. Häll sedan ner mjölblandningen i bregottblandningen och rör ihop till en deg. Låt stå kallt en stund. Rulla 20 bollar och lägg en i varje form. Stick ner en Dumle i varje kaka. Grädda i 150 grader i ca 30 minuter.
    2. Ta ut plåten och lägg direkt på en Noblesse på varje kaka. Ställ in kakorna i kylen och låt svalna.

    Liknande recept

    4.7
    1 h
    20
    46

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben