Egen bacon- och korvpasta med krämig sallad

Serverar: 2 portioner

Salladen finns ju klar i butiken men kombinationen i ett snabbt, väldigt enkelt och mycket gott recept. Man blandar ju själv allt i pastan efter behag.

Ingredienser

  • 130 g bacon
  • 200 g valfri stekkorv du gillar (gärna nåt kryddigt)
  • 400 g legymsallad Rydbergs pkt
  • 400 g coleslawsallad Rydbergs pkt
  • 500 g idealmakaroner, skruvar eller fjärilar (helst större makaroner)
  • johnny's senap
  • ketchup
  • 200 g ost (valfri)
  • spagetti pasta krydda
  • smör
  • olja
  • Instruktioner

    1. Koka makaronerna.
    2. Stek baconet och korven i centimetertjocka bitar i lite smör och olja.
    3. Häll ner köttet med fettet i färdiga makaroner valfritt mycket. Blanda i lika delar valfri mängd av både coleslaw och legymsallad och rör till en krämig pasta och riven ost. Använd lite ketchup och senap på tallriksrätten och blanda i om så smakas.
    4. Servera med ett gott hårdbröd. Smaklig måltid!
    5. PS. Man kan med fördel använda t.ex. andra krämiga sallader som dallassallad i kombination med mimosasallad el. rödbetssallad eller för den delen helt annat kött som t.ex. kyckling med bacon, räkor med stektfisk, etc.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben