Leifs krämiga sallad

Serverar: 4 portioner

Denna sallad passar utmärkt som pålägg, på grovt bröd eller tunnbröd. Passar även till kyckling, kassler, grillat kött och skinka.

Ingredienser

  • 1 bit vitkål ca 150 g
  • 1 skalad morot
  • 1-2 urkärnade äpplen eller ½ burk krossad ananas a 350 g
  • 30 g purjolök
  • 1 burk kesella 250 g
  • ½ msk senap
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Dela grönsakerna och äpplena i bitar. Hacka morot, vitkål,äpple och purjolök i matberedare. Blanda med kesella, senap och kryddor. Smaka av. Har du ingen matberedare kan ingredienserna rivas grovt på rivjärn och purjolöken strimlas med kniv.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben