Emilias apelsinchutney
Tid:
10 minuter
Annorlunda men god!
Ingredienser
2 apelsiner
2 äpplen
1 fänkål
10 cm purjolök
2 vitlöksklyftor
1 msk ingefära
2 msk äppelcidervinäger
1 st färsk eller torkad röd chili
3 msk rapsolja
Instruktioner
Strimla fänkål och purjolöken. Skala och hacka vitlök och ingefära. Strimla lite chili. Skär äpplet i stora tärningar. Skala och filéa apelsinen.
Fräs allt utom apelsinen i kastrull med olja så de mjuknar lite, cirka 3-4 minuter. Tillsätt apelsinen och vinägern.
Fräs en stund till. Häll upp i en liten skål och riv över apelsinskal.
Liknande recept
Nougat- och mascarponemousse med apelsinchutney och kaffegelé
8
Emilias indiska chutney
4
30 min
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!