Emilias indiska chutney

Tid: 30 minuter

Kryddig chutney med smak av Indien.

Ingredienser

  • 5 äpplen
  • 2 röda chilifrukter
  • 4 vitlöksklyftor
  • 2 tsk riven ingefära
  • 2 tsk mald spiskummin
  • 2 tsk senapsfrön
  • 1 st lagerblad
  • 1 tsk fänkål
  • 1 tsk kummin
  • 1 tsk gurkmeja
  • 1.5 dl olja
  • 0.75 dl äppelcidervinäger
  • 2 tsk salt
  • Instruktioner

    1. Börja med att hacka äpplen, chili och vitlöksklyftor.
    2. Fräs i panna utan att det tar färg. Lägg i övriga ingredienser och låt det puttra på svag värme i 20 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben