Indiska laxspett

Serverar: 16 portioner

Ingredienser

  • 300 g skinn - och benfri laxfilé
  • 1 dl matlagningsyoghurt
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk malen ingefära
  • 1 tsk garam masala
  • 1/2 krm cayennepeppar
  • 1/2 tsk gurkmeja
  • Instruktioner

    Skär laxen i 16 avlånga bitar eller i småbitar. Blanda matlagningsyoghurt med vitlök och alla kryddor. Lägg ner lxen och rör om. Låt laxen marinera minst 4 tim. Trä upp laxen på spett. Grilla i ugnen vid 250 grader eller på utegrill i 3-5 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    snyggast 28 februari 2010

    Helt ok men tro jag skulle tycka det va godare med kött på spätten

    missQ 18 november 2013

    Gjorde detta för ganska länge sedan och kom på nu hur gott jag tyckte att det var, så nu blir det repris! Lite annorlunda, men jättegod rätt.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben