En enkel och inte allt för söt avslutning på middagen

Serverar: 2 portioner

Tid: 15 minuter

En perfekt efterrätt när man vill ha något gott, men inte så sött. Den är också väldigt snabb och lättgjord. Så enkel att den även ett barn kan tillaga den.

Ingredienser

  • 100 g hallon
  • 1 1/2 dl grädde
  • 1 dl turkisk yoghurt
  • 1/2-1 tsk vaniljsocker
  • 2 msk hackad mandel
  • eventuellt ett par bitar mörk choklad
  • Instruktioner

    Vispa grädden. Blanda ner vaniljsocker och yoghurten. Lägg upp hallonen i de små glas eller skålar som de ska serveras i. Klicka ut gräddblandningen och strö över hackad mandel. Dekorera eventuellt även med en bit mörk choklad.

    Liknande recept

    4.4
    35 min
    2
    8
    5
    1 h 35 min
    12
    2

    Kommentarer (1)

    Gunbritt de Groen 25 mars 2018

    Trevligt med det nya formatet!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben