Enkel chipsgratäng

Serverar: 4 portioner

När du vill ha något supergott som är enkelt att svänga ihop

Ingredienser

  • 1 fläskfilé ca 600 gr
  • salt
  • peppar
  • 200 gr pepparchips
  • 5 dl grädde (går lika bra med Milda´s 4 %)
  • 1 konserv Campbells champinjonsoppa
  • riven ost
  • ev tomat
  • Instruktioner

    1. Putsa fläskfilén. Skär den i lagom tjocka skivor, salta & peppra. Bryn den och lägg i ugnsfast form Vispa ihop grädde och outspädd soppa Bred chipsen över köttet Häll över såsblandningen Strö över riven ost
    2. Gratinera 15-20 min 200 grader
    3. Avnjutes med sallad och en brödbit Garanterad succé!

    Liknande recept

    4.4
    35 min
    2
    8
    5
    1 h 35 min
    12
    2

    Kommentarer (4)

    Lis67 30 januari 2008

    Provade receptet för det lät spännande med chips i maten!?! Och det varJätte gott! Vi gjorde den med cheddar ost.

    raffa 27 september 2008

    JÄTTEGOTT !! Barnen var liiiiiite skeptiska till detta först. Men efteråt sa dom Åhhh vad gott det var !!! Passar alldeles utmärkt med en sallad till, då chipsen blir som potatis. 5 points ifrån mej.

    inna79 4 november 2010

    Det här är en storfavorit hemma hos oss, görs ofta när vi får gäster på besök och den går alltid hem, hos stora som små!!!

    inna79 8 februari 2011

    Fantastisk favorit!! Har bjudit på den många gånger och den gillas av alla. Bjöd på den på jobbet och det slutade med att var och varannan har bjudit sina vänner i sin tur, alltid lika omtyckt! 5 stjärnor helt klart *****

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben