Enkel falukorvsgryta

Serverar: 2 portioner

Viktväktarvänlig.

Ingredienser

  • 150-160 g korv, 3%
  • 1 gul lök
  • 200 g krossade tomater
  • ½ dl matlagningsgrädde, 4%
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Strimla korven. Skala och finhacka löken, och fräs en stund i fettsnål panna. Häll i korven och stek med en kort stund.
    2. Tillsätt tomatkross och grädde. Smaksätt med salt och peppar. Låt koka några minuter.

    Liknande recept

    4.4
    35 min
    2
    8
    5
    1 h 35 min
    12
    2

    Kommentarer (2)

    monicadanell 6 augusti 2009

    Hej min vän igår gjorde jag korvgrytan kalasgod kommer att göra flera gr kram monica

    lilla_jag_jenn 5 oktober 2009

    gjorde denna igår =). snabbt och lätt. Jag lade till grönsaksbuljong och lite soja eftersom jag har svårt att hålla mig till punkt och prickar i ett recept. Men gott blev de =)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben