Rör smör och socker mjukt och lugtigt.
Blanda sedan ner äggen ett och ett och därefter gräddfilen.
Rör samman de torra ingredienserna i en separat skål.
Blanda sedan resten av smeten. Blanda samman socker och kanel till fyllningen. Smöra och bröa en stor sockerkaksform. Häll hälften av smeten, strö sedan över hälften av kanelsockret.
Fyll på med resten av smeten strö resterande av kanelströet över. Hyvla över smör. Grädda kakan
det här receptet är ett skämt! Otroligt opedagogiskt skrivet och tiden för gräddning är inte ens angiven. Sånt här borde inte finnas kvar!
kakan95 november 2009
Gräddas 45-60 minuter
astridwesterlund@spray.se31 mars 2011
Jag undrar om det ska vara en vanlig sockerkaksform eller en stor som man gör tårtbottnar i, Skulle man inte kunna lägga kanel/socker + smör som fyllning i mitten, smet både över och under. Det är ont om recept till stora sockerkaksformar.
Har inte prövat baka den
Vänligen Astrid
det här receptet är ett skämt! Otroligt opedagogiskt skrivet och tiden för gräddning är inte ens angiven. Sånt här borde inte finnas kvar!
Gräddas 45-60 minuter
Jag undrar om det ska vara en vanlig sockerkaksform eller en stor som man gör tårtbottnar i, Skulle man inte kunna lägga kanel/socker + smör som fyllning i mitten, smet både över och under. Det är ont om recept till stora sockerkaksformar. Har inte prövat baka den Vänligen Astrid