Enkel parfait på vaniljsås

Serverar: 6 portioner

Väldigt enkelt och gott! Servera den här genialt enkla parfait med ett dessertvin. Förslag är en Sauternes eller annat sött av druvorna Semillon eller Muscat. Fråga efter vin utsatt av så kallad "ädelröta".

Ingredienser

  • 2 paket ädelvisp
  • 1 st dubbeldaim
  • Instruktioner

    Vispa ädelvisp och vänd i grovt krossad daim. Fyll portionsformar (eventuellt klädda i plast så lossar de lättare) eller en stor form och frys över natten. Servera parfaiten på tallrik eller från formen direkt. Knäckflarn passar till som garnityr.

    Liknande recept

    4.4
    35 min
    2
    8
    5
    1 h 35 min
    12
    2
    4.6
    4 h 30 min
    4
    16

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben