Enkel punschglass

Serverar: 4 portioner

Tid: 2 timmar 30 minuter

Kan förberedas i god tid

Ingredienser

  • 100 g mörk choklad
  • 4 äggulor
  • 2 msk florsocker
  • 3-4 msk punsch
  • 4 dl vispgrädde
  • Cacaopulver
  • Instruktioner

    Hacka chokladen Rör ihop äggulor och florsocker Tillsätt punsch och chokladhack Vispa grädden hårt och vänd ner den Fördela i 4 portionsformar Täck skålarna med plastfilm och låt dem stå i frysen minst 2 timmar Ta ut 20-30 min före serveringen Sikta över cacaopulver

    Liknande recept

    4.4
    35 min
    2
    8
    5
    1 h 35 min
    12
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben