Enkel rabarberkräm

Serverar: 1 portioner

Tid: 10 minuter

Denna kräm är vädigt enkel att göra, men ändå super god!

Ingredienser

  • 1-2 färska rabarber (beroende på storlek)
  • Ca 1 dl vatten
  • Socker (så mycket man vill ha)
  • Ev. en tsk potatismjöl
  • Mjölk och socker till servering
  • Instruktioner

    1. Skala och skölj rabarberna. Skiva rabarbern i bitar. Häv i rabarberna i en kastrull häll över ca 1 dl vatten. Sätt på plattan på ganska hög värme. Rör om och hacka lätt på rabarberna. När rabarberna börjar ''smälta'' sänk plattan lite. Rör i socker och ev. lite potatismjöl. Du märker själv när krämen är klar .)
    2. Servera med kall mjölk och ev. socker.

    Liknande recept

    4.4
    35 min
    2
    8
    5
    1 h 35 min
    12
    2

    Kommentarer (1)

    hocketocke 5 juni 2012

    Enkel & god !!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben