Enkel smörgåstårta

Serverar: 8 portioner

Tid: 1 timme 30 minuter

Så härligt enkel då du väntar många gäster och inte vill stå och baka 7 sorters kakor före.

Ingredienser

  • 1 pkt stora runda polarkakor
  • 3 dl vispgrädde
  • ½ burk majonnäs, den stora i butiken
  • ½ burk bostongurka, samma storlek
  • 2 burkar tonfisk i olja
  • 6-8 hårdkokta ägg
  • Gurka
  • Tomater
  • Svarta vindruvor
  • Räkor
  • Citron
  • Instruktioner

    1. Denna tårta förbereder du dagen innan servering.
    2. Dag 1: Låt tonfisken rinna av i durkslag. Vispa grädden fast. Majonnäs och bostongurka blandas i grädden. Smaka av, den ena smaken ska inte ta över den andra, lagom är bäst. Tillsätt tonfisken och smaka av igen.
    3. Lägg ut 1 "rundel" polarkaka. Ha gräddblandningen mellan i ett lager. Lägg på "rundel 2, gräddblandning. Lägg på "rundel 3 och gräddblandning över + på sidorna runt hela tårtan. Täck och låt stå i kylen tills dagen efter.
    4. Dag 2: Dekorera med kokta skivade ägg, skivad gurka, skivade tomater, halverade svarta druvor, skivade citronklyftor, räkor.
    5. Lycka till!

    Liknande recept

    4.4
    35 min
    2
    8

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben