Enkel varm smörgåstårta

Serverar: 2-10 portioner

En mycket lättäten och inte så mäktig smörgåstårta. Passar bra som en bufférätt, entrerätt eller som en liten vickning.

Ingredienser

  • 1 rund enkel smörgåstårtbotten
  • Smör
  • Kassler
  • Purjolök
  • Créme fraiche
  • Italiensk salladskrydda
  • Riven ost
  • Instruktioner

    1. Smöra tårtbottnen.Hacka kassler och purjolök. Strö det över.
    2. Blanda créme fraiche och kryddor och ringla blandningen över.Strö till sist över riven ost.
    3. Gratinera i 200* tills tårtan fått fin färg.
    4. Garnera gärna med hackad persilja och servera en sallad till.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben