Enkla gravlaxbakelser

Serverar: 10 portioner

Pepparroten är grejen i dessa söta och enkla bakelser.

Ingredienser

  • 200 g cream cheese
  • 3 msk pepparrotsvisp
  • 3 msk vispgrädde
  • 10 skivor rågbröd eller kavring
  • 200 g gravad lax i skivor
  • 2 tsk rosépeppar
  • Garnering
  • Örter
  • Finrivet citronskal (endast det gula)
  • Instruktioner

    1. Vispa ihop cream cheese, pepparrotsvisp och grädde med elvisp i en bunke.
    2. Stansa ut brödrundlar, ca 8 cm i diameter. Bred på ostkrämen. Toppa med laxskivorna.
    3. Garnera med rosépeppar, örter och finrivet citronskal.

    Liknande recept

    4.4
    35 min
    2
    8
    5
    1 h 35 min
    12
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben