Evas amerikanska rabarberpaj
En sorts knäckig smulpaj som är galet god.
Ingredienser
100 g rabarber i bitar
½ dl vetemjöl
2 dl strösocker
2 ägg
Knäcktopp
2 dl mjöl
2 dl farinsocker
100 g smält smör
Instruktioner
Blanda alla ingredienser till fyllningen till en underbar gegga och lägg i botten på en smord form.
Blanda alla nya godsaker till knäcktoppen och klicka över fyllningen.
Njut av åsynen och sedan in i ugnen i 45 minuter i 200 grader. Sluta pajen med glass, vaniljsås eller vispgrädde.
Liknande recept
Evas Paella
4.5
1
3
Vivis rabarberpaj
4.5
10
Fias amerikanska äppelkaka
4.7
8
21
Evas goda potatis- och köttfärsgratäng
4.6
35 min
8
8
Evas goda vardagsgratäng
4.3
6
24
Evas goda skinkgratäng
4.9
4
9
Amerikanska kamben med barbecuesås
4.8
1 h 10 min
4
14
Rabarberpaj med krämig fyllning
4.4
6-8
10
Amerikanska kanel & chokladmuffins
4.7
8-10
15
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!