Evas tomat- och löksallad

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 10 minuter

Lätt att göra och alltid poppis.

Ingredienser

  • 4-5 tomater
  • 2-3 gula lökar
  • 1 dl olja
  • 1 dl vatten
  • 2 tsk torkade franska örtkryddor
  • 1 tsk grovmalen svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Skiva tomaterna och löken. Varva tomater och lök i en liten skål. Börja och sluta med tomater.
    2. Blanda olja, vatten och kryddor och häll det över tomaterna och löken. Låt gärna stå i kyl ett par timmar.

    Liknande recept

    4.5
    15 min
    50
    2

    Kommentarer (1)

    Gillsan 5 juli 2008

    Supergott till en köttbit .

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben