Färskostglasyr med vit choklad

Perfekt att dekorera muffins med eller som fyllning i en tårta, rulltårta eller mellan småkakor.

Ingredienser

  • 125 g färskost
  • 2 dl florsocker
  • 125 g vit choklad, riven
  • Frivillig smaksättning
  • 2- 3 droppar mintessens eller
  • 1 -2 tsk finrivet apelsinskal eller
  • 1 - 2 tsk hallonsylt
  • Instruktioner

    1. Räcker till överdelen av en tårta med 20 cm i diameter.
    2. Vispa ihop alla ingredienserna och valfri smaksättning i en rymlig skål till en slät och luftig kräm. Känns den för tjock kan du tillsätta en skvätt mjölk till önskad konsistens.
    3. Skeda över i en lufttät burk och förvara i kylskåp tills det är dags att använda glasyren. Obs: Kakor som fyllts eller dekorerats med glasyren bör förvaras i kylskåp.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben