Fetapotatis med kotlett

Serverar: 2 portioner

Lätt och gott!

Ingredienser

  • 200 g färskpotatis
  • 2-4 benfria kotletter, beroende på storlek
  • 1 msk smör & rapsolja
  • 100 g körsbärstomater
  • 1 gul paprika
  • 1 msk olivolja
  • 1 krm strösocker
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • Salt
  • Peppar
  • 40 g machésallat
  • 100 g fetaost
  • Instruktioner

    1. Skrubba potatisen, koka den mjuk och ånga den torr. Krydda kotletterna och stek dem i smör och rapsolja ca 5 minuter per sida.
    2. Dela tomaterna i halvor och skär paprikan i bitar. Fräs hastigt i olja. Strö över socker, vinäger salt och peppar. Vänd ner potatisen.
    3. Lägg upp med sallaten och smula över fetaost.

    Liknande recept

    4.3
    1 h 15 min
    4
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben