Filodegsrullar med Quorn och myntayoghurt

Vegetariskt! Mycket gott!

Ingredienser

  • 1 frp Quorn färs
  • 1 gul lök, finhackad
  • 2 vitlöksklyftor, pressade
  • 2 msk spiskummin
  • 2 ägg
  • 1 dl bladpersilja, strimlad
  • 16 filodegsark
  • Rapsolja, till stekning och pensling
  • Myntayoghurt
  • 2 dl matyoghurt
  • 2 msk mynta, strimlad
  • Salt
  • Instruktioner

    1. Fräs gul lök och vitlök i lite rapsolja. Tillsätt Quorn Färs och spiskummin, stek i ett par minuter. Rör ned ägg och bladpersilja, smaka av med salt.
    2. Lägg filodegsarken två och två. Fördela färsblandningen på filodegsarken, vik in kanterna och rulla ihop. Pensla med rapsolja. Grädda filodegsrullarna i 200°C ugn tills de får fin färg. Blanda under tiden matyoghurt och mynta, smaka av med salt.
    3. Bjud en god grönsallad till.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    XxXFamineXxX 23 maj 2012

    Mycket gott!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben