Fiskbullar under marängtäcke

Serverar: 4 portioner

Ugnsrätter

Ingredienser

  • 500 g fiskbullar konserv
  • 1 dl majonnäs
  • 2 ägg
  • 2 msk kapris
  • 1 msk persilja
  • Instruktioner

    Lägg de skurna fiskbullarna i en smord ugnssäker form. Blanda majonnäs, äggulor, gräslök och den hackade kaprisen. Vispa äggvitorna till ett hårt skum och vänd försiktigt ner äggen i majonnäsblandningen. Bred ut blandningen över fiskbullarna och grädda i 250 C värme under ca 10 min eller tills den fått en fin färg. Serveras med kokt potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Alvjonia 17 januari 2010

    Lite ovanlig kombination med fisk och maräng ;-)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben