Fiskbullar provencale

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Vitlök, timjan och oliver sätter fart på burkbullarna.

Ingredienser

  • 1 stor gul lök, skivad
  • 1 msk olivolja
  • 3-4 skivade vitlöksklyftor
  • 1 burk krossade tomater á 400 g
  • 1 stor grön paprika
  • ½ smulad fiskbuljongtärning
  • 1 tsk smulad timjan
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 burk fiskbullar i buljong á 550 g
  • 10-12 urkärnade svarta oliver
  • Instruktioner

    1. Fräs löken mjuk i oljan, sätt till vitlök och fräs i ytterligare några minuter. Tillsätt till tomatkross, en urkärnad strimlad paprika, smulad buljongtärning samt timjan och peppar. Koka i 5-6 minuter utan lock. Lägg i fiskbullar utan spad samt oliver. Hetta upp och smaka av.
    2. Servera med kokt ris eller pasta.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben