Kerstins pastasås Provencale

Serverar: 2 portioner

Tid: 20 minuter

Mixade ihop denna pastasås i dag och den blev riktigt god.

Ingredienser

  • 200 g kassler
  • 1 msk smör-rapsolja
  • 3 msk dj fr örtkryddor Provencale
  • 1 stor vitlöksklyfta
  • 65 g Cantadou mjukost basilika-vitlök
  • 3 dl créme fraiche, 15%-ig
  • 3 dl dj fr ärtor-majs-paprikablandning
  • 2 msk sweetchilisås
  • Instruktioner

    1. Lägg grönsaksblandningen i en kastrull, häll på kallt vatten så att det täcker, låt koka i 1 minut. Dra av kastrullen och häll i lite kallt vatten och låt stå i 5 minuter, häll därefter av vattnet.
    2. Skär kasslern i strimlor och stek i lite smör-rapsolja, strö över örtkryddorna och pressa i vitlöken, låt steka ihop en stund på medelvärme.
    3. Skeda i osten och créme fraichen och låt det koka ihop några minuter. Rör till sist i grönsaksblandningen och häll i sweetchilisåsen. Låt alltsamman puttra i ca 5 minuter.
    4. Servera med pasta och tomatklyftor samt riven ost.

    Liknande recept

    4.4
    20 min
    4
    13
    5
    10 min
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben