Falukorv Provencale

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

En god variant på korv i ugn.

Ingredienser

  • 600 g falukorv
  • 4 tomater
  • 1 grön squash
  • 2 dl créme fraiche
  • 1 krm sambal oelek
  • 1 msk hackad färsk basilika
  • 1 tsk hackad färsk dragon
  • 1 dl riven parmesanost
  • salt
  • svartpeppar
  • Instruktioner

    Ta bort skinnet från korven och skär den i skivor. Skölj tomater och squash och skär i skivor. Varva korv, tomater och squash i en ugnsäker form. Blanda creme fraiche, sambal oelek, basilika, dragon och parmesanost. Smaka av med salt och pepar. Klicka blandningen över korven och grönsakerna. Gratinera mitt i ugenen 225 grader i 20 minuter. Servera med potatismos eller potatis. Och givetvis sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben