Fiskpanetter med dillsås

Serverar: 2 portioner

Gott till vardags.

Ingredienser

  • 2 ryggfiléer av torsk
  • Salt
  • Peppar
  • Vetemjöl
  • 1 msk matfett
  • Dillsås
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 1 msk vetemjöl
  • 1 tsk fisk- eller kycklingfond konc
  • 1 msk hackad dill
  • Salt
  • Peppar
  • Servera med
  • Kokt potatis
  • Citronklyftor
  • Sallad
  • Instruktioner

    1. Salta och peppra fiskfiléerna och vänd dem i mjöl. Stek fisken i en stekpanna med matfett på svag värme, ca 4 minuter per sida.
    2. Dillsås: Vispa samman grädde, mjöl och fisk- eller kycklingfond i en kastrull och låt koka i 3 minuter under omrörning. Tillsätt dill och smaka av med salt och peppar.
    3. Servera fisken med kokt potatis, dillsås, citronklyfta och sallad.

    Liknande recept

    4.2
    5 min
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben