Flatbread

Serverar: 8 portioner

Tid: 1 timme 40 minuter

Snabbt, gott och lätt.

Ingredienser

  • 250 g vetemjöl
  • 1 tsk salt
  • 1 msk olivolja/rapsolja
  • 150 ml varmt vatten
  • Instruktioner

    Mät upp mjölet i en bunke, tillsätt salt. Blanda vatten med olja och häll det i skålen i en stråle under omrörning med en slev/trägaffel. Blanda väl och knåda med händerna några minuter. Täck över skålen med plastfolie/bakduk och låt degen vila i en kvart. Dela degen i åtta lika stora delar, kavla ut var och en med rikligt med mjöl. Värm en torr stekpanna riktigt varm, sänk sedan värmen till mellanvärme och stek bröden på järnet, ett efter ett.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben