Fluffig kall fisksås

Tid: 15 minuter

En underbart god fisksås till t.e.x. varmrökt lax och kokt potatis.

Ingredienser

  • 1 burk röd stenbitsrom
  • 1 påse hollandaisesås
  • 0,5 hackad rödlök
  • 1,5 dl grädde
  • 1,5 dl gräddfil
  • 0,5 dl hackad dill
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    Gör hollandaisesåsen och låt den kallna. Vispa grädden. Blanda kall sås, lök, gräddfil och dill. Vänd ner den vispade grädden. Rör ner romen. Smaka av med salt och peppar.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    morsan123 31 januari 2009

    Hej den här såsen var verkligen god, åt den till snabbgravad lax i ugn som finns här på MK. Sonen som ej tycker om vad som helst sa den här såsen var ju jättegod. Eftersom jag har egen löjrom så tog jag den istället for stenbitsrom. MVH morsan123

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben