Fisksås

Serverar: 2-3 portioner

En sås som passar till allt från fiskpinnar till lax

Ingredienser

  • 3 dl turkisk yoghurt
  • 1/2 tsk dill
  • 1 1/2 msk bostongurka
  • 4 cm lång pepparrotssträng
  • 1/2 tsk svart rom
  • Några droppar tabasco
  • Pressad citron
  • Instruktioner

    Rör ihop alla ingridienser och låt stå ett litet tag innan serveringen

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    anluk 13 augusti 2010

    Tog nog lite för mycket citron i men annars var den helt ok. Mycket godare dag två. Nästa gång ska jag ta färsk pepparrot istället vilket jag tycker smakar mycket mycket godare.

    Relaterade Artiklar

    Kycklingfilé med cashewnötter
    Kycklingfilén lagas i en wok och har en läcker smak av ingefära, ch...

    Japanska matord
    Tempura, gari, miso, yakitori... Vi har fått en del nya ord i vårt...

    Woka
    Kineserna sägerb chow och amerikanderna stir fry. Andra svänger sig...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben