Kall fisksås med fårost och basilikayoghurt
Serverar:
4 portioner
För mig var detta en annorlunda fisksås, men ack så god.
Ingredienser
100 g fetaost
2 dl matlagningsyoghurt
1 dl strimlad färsk basilika
Svartpeppar
Instruktioner
Mosa osten med en gaffel, Tillsätt yoghurt och basilika och smaka av med peppar.
Gör den någon eller några timmar innan den ska serveras så blir smaken fylligare.
Liknande recept
Kall fisksås - fettsnål!
1
4
3
Kall fisksås
4
Kall fisksås med rom och dill
4
Kall fisksås med senap och gräslök
5
4
1
Kall fisksås
2
4
Kall fisksås
10 min
3-4
Stor skål kall dillsås (skolans fisksås)
10 min
5
Fisksås
3
2-3
1
Toppengod kall sås till fisk
4.5
4-6
8
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!