Frötoppat kesobröd

Serverar: 4 portioner

Ett gott bröd som är rikt på protein.

Ingredienser

  • 2 dl keso
  • 2 ägg
  • 1 dl majsmjöl
  • ½ dl majsstärkelse
  • 1 krm xantangummi
  • 1 msk solrosfrön
  • ½ tsk salt
  • Garnering
  • Blandade frön
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. Mixa keso och ägg. Tillsätt majsmjöl, majsstärkelse, xantangummi, solrosfrön och salt och rör ihop.
    3. Klicka ut degen till 4 bullar på en bakplåtspappersklädd plåt. Strö över blandade frön.
    4. Grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter, tills bröden får lite färg. Låt svalna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben