Kesobröd

Färdigbakad macka, perfekt att ha med på picknick.

Ingredienser

  • 5 dl ljummet vatten
  • 50 g jäst
  • 1 tsk salt
  • 11 dl vetemjöl
  • Fyllning
  • ½ burk keso m. chilismak (det går lika bra med avrunnen crème fraiche)
  • 50 g smör
  • 3 vitlöksklyftor
  • Instruktioner

    1. Rör ihop ingredienserna till degen och låt den jäsa 30-40 min.
    2. Rör ihop fyllningen.
    3. Dela degen på 3 delar kavla ut och bred på fyllningen. Rulla ihop och lägg på bakplåtsklädd plåt med skarven ner. Gör några snitt. Grädda ca 15-20 min i 200°.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben