Frozen yoghurt med hallonpulver

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 4 timmar 5 minuter

Så himla smaskigt det blev! Det här blir en sommarfavorit för hela familjen!

Ingredienser

  • 5 dl turkisk yoghurt 10%
  • 3 msk hallonpulver
  • 2 msk halloncrunch
  • Stevia eller florsocker för sötning
  • Instruktioner

    1. Rör ner hallonpulver och halloncrunch i den turkiska yoghurten.
    2. Tillsätt steviadroppar eller florsocker efter behag. Rör kraftigt så allt blandar sig ordentligt. Ställ i frysen.
    3. Låt stå ca 3,5-4 timmar.
    4. Fördelen med att använda bärpulver istället för färska bär är att man slipper iskristallerna man annars kan få.
    5. Därför blir den så där härligt krämig så att den nästan känns förbjudet god... Hallonpulver och halloncrunch hittade jag på www.immun.se

    Liknande recept

    4.6
    40 min
    6-8
    13

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben