Fruktkompott med vit choklad

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Perfekt efterrätt om middagen varit mäktig! Mycket uppskattad och används flitigt här hemma!

Ingredienser

  • Bitar av blandad frukt efter säsong. Tex
  • Äpple
  • Melon
  • Ananas
  • Jordgubbar
  • Kiwi
  • 100 g riven vit choklad
  • 8 krossade digestivekex
  • Fytande margarin
  • Vaniljglass
  • Instruktioner

    Krossa digistivekexen och blanda med lite flytande margarin tills det går att bre ut i en eldfast form. Skala och skär frukten i bitar, lägg i formen. Riv över chokladen och in i ugn 225 grader ca 20min tills den fått fin färg. Servera varm med vanilglass.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben