Fruktplatå med marmorerad choklad

Serverar: 4 portioner

Gott!

Ingredienser

  • 200 g mörk choklad
  • 200 g vit choklad
  • Valfri frukt och/eller bär
  • Instruktioner

    1. Smält de båda chokladsorterna var för sig i mikron på 600 watt eller i ett vattenbad.
    2. Placera ett bakplåtspapper på jämn yta. Häll först ut den mörka chokladen och droppa sedan den vita chokladen över den mörka varianten. Placera ett nytt bakplåtspapper ovanpå chokladen. Tryck ut chokladen så att den blir tunn och platt. Använd gärna kavel men kavla mycket lätt över chokladen. Ställ in i kylen cirka 30 minuter eller i frysen i 15 minuter.
    3. Bryt chokladen i rektanglar, fyrkanter eller som du själv vill. Varva chokladplattor med i mindre bitar skuren frukt och/eller bär

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben