Fruktsallad i champagne

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

Elegant och läskande efterrätt. Man kan i stället för champagne använda mousserande vin eller cider.

Ingredienser

  • 1 mango
  • 2 passionsfrukter
  • 2 kiwifrukter
  • 2 sharonfrukter
  • 1 stjärnfrukt
  • 2 dl champagne
  • 8 msk vaniljglass
  • Instruktioner

    Skala mangon och kiwifrukterna och tärna dem och sharonfrukterna i små tärningar. Dela passionsfrukterna och gröp ur kärnorna. Blanda och lägg upp i serveringsglas. Häll på champagnen och låt stå ett par timmar i kylskåp. Skär ett par skivor av stjärnfrukten och sätt på glaset, som dekoration. Lägg på ett par matskedar glass på varje portion och det är dags att äta.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben