Fruktsallad med grenadinelag

Serverar: 4 portioner

Ännu en god dessert till jul.

Ingredienser

  • 100 g blå druvor, kärnfria
  • 1 granatäpple
  • 2 päron
  • 3 kiwi
  • Sockerlag
  • 1 dl strösocker
  • ½ dl vatten
  • ½ citron, pressad
  • 2 tsk grenadine
  • Instruktioner

    1. Koka socker, vatten och citronsaft i en kastrull i 5 minuter. Tillsätt grenadine och låt svalna i vattenbad.
    2. Dela druvorna och dela granatäpplet och plocka ur de saftiga kärnorna. Skala, dela och kärna ur päronen och skär dem i bitar.
    3. Skala och dela kiwifrukterna i bitar. Blanda ner frukten i lagen och rör om. Lägg upp i portionsglas och dekorera med citronmeliss.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben