Fruktsallad med grenadinelag
Serverar:
4 portioner
Ännu en god dessert till jul.
Ingredienser
100 g blå druvor, kärnfria
1 granatäpple
2 päron
3 kiwi
Sockerlag
1 dl strösocker
½ dl vatten
½ citron, pressad
2 tsk grenadine
Instruktioner
Koka socker, vatten och citronsaft i en kastrull i 5 minuter. Tillsätt grenadine och låt svalna i vattenbad.
Dela druvorna och dela granatäpplet och plocka ur de saftiga kärnorna. Skala, dela och kärna ur päronen och skär dem i bitar.
Skala och dela kiwifrukterna i bitar. Blanda ner frukten i lagen och rör om. Lägg upp i portionsglas och dekorera med citronmeliss.
Liknande recept
Fruktsallad med maränggrädde och dajmkulor
4
20 min
4
Fruktsallad med mandelgrädde
5
4
1
Fruktsallad med yoghurt
5 min
1-100
Fruktsallad med len mascarponekräm
4
Fruktsallad med räkor
15 min
3-4
Fruktsallad med yoghurt
5
1
Fruktsallad
6-8
Alonsos fruktsallad med avokado
5-6
Fruktsallad med nektarin
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!