Fruktsallad med kardemummagrädde

Serverar: 4 portioner

En fruktsallad kan man fika när som!

Ingredienser

  • 2 färska välmogna persikor
  • 1/2 liter blåbär
  • 1/2 liter hallon
  • 2 kiwifrukter
  • Sås
  • 2 dl vispgrädde
  • 1/2 dl Dansukker ljus sirap
  • 2 krm mald kardemumma
  • Instruktioner

    1. Använd frukt och bär efter smak och tillgång
    2. Skala kiwifrukterna och skär dem i skivor. Skär persikorna i bitar. Lägg frukten och bären i en skål eller på ett fat. Ställ kallt till serveringen.
    3. Vispa grädden och tillsätt sirapen och kardemumman. Ställ kallt till serveringen

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben