Fruktsallad med paradisfrukter

Serverar: 4 portioner

I Iran äter man ofta frukt och nötter efter maten. Den här goda fruktsalladen serveras med nyvispad vaniljsås.

Ingredienser

  • 1 granatäpple
  • 1 mango
  • 1/2 honungsmelon
  • 2 kiwi
  • 250 g vindruvor
  • 2 msk hackade pistagenötter
  • 2 1/2 dl Kelda vaniljsås
  • Instruktioner

    1. Dela granatäpplet och tryck ut kärnorna. Skala mangon och skär bort fruktköttet från kärnan. Skala melon och kiwi. Skär frukten i bitar. Halvera vindruvorna. Lägg upp frukten i portionsskålar och strö över pistagenötter.
    2. Servera med vispad vaniljsås.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben