I den här har jag hamburgerkött och rökt skinka.
Ett tips lägg i vad du har hemma och använd grunden.
Ingredienser
6 skivor hönökaka
Smör
1 burk riven pepparrot
1 burk mini crème fraiche
1 burk lätt crème fraiche
1 burk kesella 1 %
1 burk vanlig crème fraiche
1 stor finhackad rödlök
2 knippor hackad gräslök
½ knippe persilja
1 klase blåa vindruvor
35 skivor Perssons tunnskivad rökt hamburgerkött
35 skivor Perssons tunnskivad rökt skinka
1 småtärnad gurka
2 finhackade röda paprikor
1 knippe finhackad salladslök
1 tsk salt
1 tsk grovmalen svartpeppar
1 påse salladsmix
1 påse machesalladsskott
1 ask cocktailtomater
1 knippe skivade rädisor
2 burkar sparrisbitar
Denna är supergod. Detta bjöd du på härom kvällen och jag hade den som nattamad nu på midsommarafton och den blev väldigt poppis. Full pott får du för denna.
gott gott mycket gott
Gott, gotti gott gott ;0)
Underbara smakkombinationer tack gill
Enormt gott!!!