Gits rabarberkaka

Tid: 30 minuter

Mhmm.. vad god

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 1½ dl socker
  • 2 dl vetemjöl
  • 4 hg rabarber
  • Kallt smör
  • Pärlsocker
  • Instruktioner

    Vispa ägg och socker och blanda i vetemjölet. Häll smeten i en form och lägg över rabarbern skuren i bitar. Hyvla smöret med en osthyvel doppad i vatten och täck pajen med den. Strö över rikligt med pärlsocker. Grädda i 200 grader i 20 minuter.

    Liknande recept

    5
    1 h 35 min
    12
    2

    Kommentarer (1)

    lillalulle 4 februari 2009

    LÅTER SMARRIGT !! DETTA RECEPT SKA JAG PROVA I NÄSTA VECKA NÄR JAG BAKAR "MUMS" SKA BLI SPÄNNANDE"(=

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben